ДА ЛИ ЈЕ ЕПИДЕМИОЛОГ РАДОВАНОВИЋ ИЗА НАПАДА НА ПРОФЕСОРА РАЧИЋА

Актуелно Догађаји Друштво Здравство
Поделите
ДА ЛИ ЈЕ ЕПИДЕМИОЛОГ РАДОВАНОВИЋ ИЗА НАПАДА НА ПРОФЕСОРА РАЧИЋ
Приликом напада на професора Рачића и његову породицу фокус смо ставили на фармакомафију а изгледа да има везе и са његовим испитивањем последица бомбардовања.
РАС Акадњмија када су последице НАТО агресије у питању делегира у стручну комисију свог академика Мирјану Анђелковић Лукић, члана УО РАС Академије, дугогодишњу научницу војнотехничког института ЈНА и ВЈ.
Она нам је потврдила да је са епидемиологом Радовановићем и она и проф. Даница Грујичић имала више расправа јер он покушава да објасни како бомбардовање није било штетно по здравље и екосистем. Радовановић је према тврдњама проф. Данице Грујичић, службовао за различите структуре НАТО и САД у Ираку и Кувајту, па је очигледно неке изјаве у корист НАТО давао и према задатку. Његова нетрпељивост према РАА Академије и њеног руководства, потиче још од тих сукоба а кулминирала је изјавама предсњдника РАС, проф. Рачића да је у току вакцинални рат између фармацеутских кућа и да је реч и лабораторијском а не природном вирусу. На ове тврдње Радовановић је реаговао скандалозним дописом који у себи садржи такав тон мржње прњма професору Рачићу, да изазива основану сумњу да Радовановић може да има везе са нападима на проф. Рачића и његову породицу.
У РАС Академији нам је генерални секретар академик др Предраг Митровић из Леаковца потврдио да је цео случај напада на проф. Рачића под истрагом МУП Р Србије и да ће ово бити придодато предмету, те да је он као задужено лице РАС Академије за ове делатности већ предузео правне кораке.
Занимљиво је да у тексту којим се оглашава епидемиолог Радовановић именује проф. Несроровића поименце док проф. Рачића именује као председника РАС Академије а не лично, што адвокату кога је РАС Академија ангажовала, указује на то да је починиоц дела обавештен да су истраге МУП за нападе на проф. Рачића у току, те да је Радовановић на то упозорен, па је покушао да ескивира законску одговорност неименовањем лица, што није успео јер је опште познато ко је тренутно председник РАС Академије. Очекујемо да МУП Р Србије саслуша епидемиолога Радовановића на околности и говор мржње, као и евентуалну повезаност са претходно почињеним кривичним и прекршајним делима.
Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *