Историја Срба је перманентна лаж

Историја Срба је перманентна лаж

Забрањена Историја
Историја Срба је перманентна лаж
Кардинал Доналд Вуерл из Вашингтона оптужио је историјску институцију Ватикана и Немачке политичке кругове за брутално фалсификовање сербске историје у намери да се умањи значај православља.
Кардинал Доналд Вуерл из Вашингтона (Кардинал Доналд Вуерл из Вашингтона напустио је заседање Синода бискупа у Ватикану, дана 06.10.2015.године), на синоду у Ватикану супроставио се перманентим и глобалним лажима којима је затрована планета, А у том пакету су лажи о Србима, ТАКОЂЕ и о самом православљу (нису наведени само Срби, већ и све земље православља), писмо постоји у завршној речи заседања Синода римокатоличке цркве…, највећи осврт, је напад на функцију, то јест функционисање самог људског рода, на растакање породице као стуба људског рода ( потписници су били седам од десет кардинала који су чланови врховног Синода), означивши хомосексуализам као главног узрочника, назвавши га глобалном пошасти.
Овај напад кардинала објављен је у писму које је упутио главном одбору у Ватикану за међународне односе, преноси Спутник. У писму стоји:

„Творци сербске фалсификоване историје не труде се само да оспоре порекло Срба, него и све сербске светиње, а и сам сербски грб.“

Дуже од једног века траје настојање германско-нордијске историјске школе да нас убеде да смо и двоглавог орла и крст са оцилима преузели од измишљене Византије* (прим.аут.- имамо постојање источне Ромеје, и Константина Порфирогенита VII, под именом ЦАР РОМЕЈСКИ). Ова кампања имала је толико успеха да је ова обмана ушла и у сербске уџбенике историје.
Шта стварно значе оцила на сербском грбу? Амерички научници Волтер Питман и Виллијам Рајан открили су да је пре више од 5.500 година п.н.е. Црно море било слатководно језеро на око 50 метара испод данашњег нивоа.

Ова чињеница наводи на то да су четири огромне реке (Дон, Дњепар, Дњестар и Дунав) имале једно ушће. Ни на једном другом месту на планети четири велике реке не уливају се на тако малом простору, практично на једном месту. Пратећи античку историју, ова открића наводе на претпоставку да се на ушћу тих река налазила древна цивилизација и град Атлантида, јер је још у античко доба Платон у својим списима навео да је Атлантида потонула у море, као и да је била окружена са четри велике реке.

На ушћу ове четири реке заиста је постојала цивилизација. Али то није била Атлантида (Атлантида је један сасвим другачији и много старији град). Разлог зашто се мешају Атлантида и земља Срба лежи у томе што су пред овом древном поплавом избегли Срби носили са собом два предања: једно о граду Атлантиди и друго о својој колевци са ушћа четири реке коју је прогутало море.

Од њих су за ове предаје чули египатски свештеници, а од њих самозвани антички Грци који су их и записали. Срби и данас за делове свог народа који живе ван матичне земље кажу да су у „расејању“. Дакле, повлачећи се пред надолазећим морем, сасвим логично, народ се кретао узводно долинама ове четири реке.
Они Срби који су кренули узводно долинама река Дон и Дњепар, касније су основали државу која се и данас зове Расија (Русија. Изговара се Расија). Они Срби који су се повлачили узводно уз Дњестар до данас су задржали име Срби, са одредницом Лужички. Мишљење је да су се и данашња Чешка, Моравска звале Србија.
Вуерл је био члан десточлане комисије за израду радне верзије завршног документа Синода, положају на којем се налазио и 2014.године. Напије, који је 2014 укључен у рад Синода око половине, сада се налази међу 25 председника Синода.Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *