ПОСЛЕДИЦЕ ТИТОИЗМА: Срби су изматуфили!

КО ЈЕ ПРОДАО КОСОВО – етничко чишћење Срба са Косова под патронатом Тита

Актуелно Забрањена Историја

КО ЈЕ ПРОДАО КОСОВО – етничко чишћење Срба са Косова под патронатом Тита

   

Косовска „драма“ траје већ дуги низ година, што смо ми као народ и држава осетили на својој кожи неколико пута. Осећамо, заправо, и дан данас. Свакога дана до нас долазе информације о нападима на Србе и српске манастире којих на простору Косова и Метохије има много. Управо ова територија око које се и данас воде борбе, представља колевку србства. Ко је себи дао за право да управо ову територију обећа Албанцима, народу који је вештачки створен из остатака јерменског племена чија постојбина и домовина се налази иза Кавказа, далеко од Балкана и Србије?
Човек који је Косово обећао Албанцима као „етнички чисту“ територију, практично им дозволивши да са Косова и Метохије истребе Србе, на најбруталнији начин је исти онај човек који је по налогу Ватикана створио другу „Југославију“, „највећи син наших народа и народности“, човек који се јавности представио као Јосип Броз Тито. Овај човек, сумнњиве прошлости, представљајуће се као Хрват и католик, Србе и Србију је отворено мрзео. Ту мржњу се није ни трудио да сакрије. Напротив, уништење Србије је био његов „велики план“ који је скоро и остварио.

1980их година прошлог века почели су немири на територији Косова и Метохије. Албанци су тако, на одређени начин „поставили кулисе“ за распад Југославије, оне коју су „Јосип Броз Тито“ и Ватикан створили. За Србе који су ту од давнина, Косово је исто што и Јерусалим за Јевреје. То је највећа србска светиња. Овде је потребно одређено познавање историје. На Косову се налазе најважнији србски манастири. Иако су око 1904 године Албанци протерани са Косова, они су се у Другом Светском рату вратили на ову територију, под заштитом Италије.
Након завршетка рата , Тито је спречавао српске породице да се врате на териториу Косова и Метохије. Тако су Срби, нрод чија је вековна колевка управо на Косову и Метохији, на овој територији изгубили већину. Титова кривица за косовску „драму“ је очигледна и несумњива. Он је решење овог проблема учинио тежим, заправо, учинио га је немогућим.
Како би „умирио“ Албанце и задржао их у оквирима Југославије, Тито је у Уставу донетом 1974. године Косову и Метохији дао статус аутономне покрајине у оквиру Југославије. Комунистички кадрови албанске националности које је Тито поставио са циљем протеривања и истребљења Срба са Косова, ову аутономију су злоупотребљавали на најгори могући начин.
Албанци су почели да инсистирају на етнички чистом Косову и Метохији убијајући и протерујући припаднике србске „мањине“. Срби су овај поступак назвали исправним термином – „етничко чишћење“ . Заправо то се и догодило на Косову. Пре почетка Другог светског рата на Косову су Срби имали већину тј са 50% су били већина. Крајем 1980их година прошлог века, на простору Косова и Метохије србски народ је постао мањина са 10% становништва. До овога је дошло систематично и поступно различитим методама. Од убијања целих породица преко отимања имовине Срба са Косова и Метохије па до обесвећења србских гробова и скрнављења православних манастира који се на овом простору налазе вековима.

Мартовски погром на Косову и Метохији
Мартовски погром на Косову и Метохији

Међународна заједница је о овоме ћутала деценијама. Сада, када су Албанци изгубили међународну подршку, клупко је почело да се одмотава. Јосип Броз, односно Јосип Амброз (полубрат првом преко правог оца, и прва замена) односно Валтер Вајс (друга замена, али са истим циљем), или пољски Јеврејин у служби Ватикана био је србомрзац једнако колико и Анте Павелић, поглавник НДХ. Заједно су школовани и одгојени у истом духу – са само једним циљем. Уништити Србију и србство.

КО ЈЕ ПРОДАО КОСОВО – Истину о предаји Косова можете погледати кликом на линк испод

Запратите нас

Фејсбук коментари

4 thoughts on “КО ЈЕ ПРОДАО КОСОВО – етничко чишћење Срба са Косова под патронатом Тита

  1. From this story you can see a lot of truth, with my first observation that KIM received the province then by constitution but within the framework of S.R. Serbia (which was a bad solution), the second in the video is that Serbs came to the 7th century on these spaces which is not true. We Serbs are Indigenous to this region. True history and archeology confirm this from ancient times. There were enough lies. The world is increasingly knowing the true truth about us ?????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *