Писмо Алберта Пајка

Писмо Алберта Пајка – Паклени план из 1871. који детаљно и прецизно најављује три светска рата

Пракса Завере
Поделите
Писмо Алберта Пајка – Паклени план из 1871. који детаљно и прецизно најављује три светска рата

Писмо Алберта Пајка

Ко је био Алберт Пајк?

Рођен 29. децембра 1809. у Бостону, студирао на Харварду, затим дошао до чина генерала у армији Конфедерације.

После грађанског рата бива ухапшен и затворен због издаје да би био после кратког времена,1866., био помилован и ослобођен захваљујући масону и председнику Andrew Johnson-у (седамнести УС председник 1865.-1869.).

Andrew Johnson је номинован за потпредседника 1864. и, наравно, годину дана касније, 1865., након убиства председника Линколна постао председник.

Пајк је био врло интелигентна особа, способна да пише и чита 16 на језика!
Догурао је до 33. степена у масонерији. И сматра се за највећег масона на свету својевремено.

1869.год. је постао главни вођа Кју Клукс Клана.

1871.год. је написао масонски приручник „Morals and dogma of the Ancient and accepted rite of freemasonry“.

Пајк је био масон, који је основао мафију 1860. године.

Веровало се да је његово писмо изложено у Британском Музеју, што није истина. Британска библиотека је и писмено потврдила да никада није имала такво писмо у поседу.

Пајк је, такође, био и сатаниста.

У писму се показује како су сва три светска рата била планирана генерацијама.

Из писма можемо извући многе закључке између редова. Међу главним закључцима, је оно што већ знамо из неких других извора. Рецимо да су главна два кандидата у изборима председника Америке (света), заправо играчи истог клуба. Да су комунизам увели да би срушили Царску Русију. Да су Хитлера довели на власт и финансирали развој Немачке управо ти исти који су довели Лењина(немачки агент) и Троцког(амерички агент, мада ови придеви амерички и енглески не означавају народе већ више агентуру која их је послала) у Русију. Да праве обојене револуције свуда по свету где вође народа неће да сарађују са њима, будућим владарима света. Сви ратови су изрежирани и контролисани како би се народи поделили, а моћници још више обогатили продајући им оружје храну лекове итд. Све ово указује на аутентичност писма, иако многи сматрају теоријом завере, изузетно прецизно су најављени догађаји у прва два светска рата, па се ово писмо сматра праксом а не теоријом завере. Како не можемо мимо света, ови догађаји и праксе завере од стране наших непријатеља морамо познавати, како би знали будуће догађаје, јер ко зна циљ непријатеља зна и пут којим ће он доћи. Трећи светски рат је најављен против муслимана, и пред вратима је (мада многи мисле да је већ почео). Овде би само додали да се води и против православља подједнако, чему смо сви сведоци.

Први светски рат

„Први светски рат мора бити изведен, како би се омогућило Илуминатима да збаце моћ Царске Русије, и направе Русију као тврђаву атеистичког комунизма.

Агенти Илумината ће довести до размимоилажења Британског и Германског царства. На крају рата, комунизам ће бити изграђен и коришћен у циљу уништавања других Влада, и да би ослабиле религије…“

Овај циљ им је успео.

Студенти историје ће препознати да политички савез Енглеске, са једне стране, и Немачки савез, са друге стране је кован између 1871. године и 1898. године, од стране Ото Фон Бизмарка и ко-завереника Алберта Пајка. Они су били инструмент за остваривање Првог светског рата.

Други светски рат

„Други светски рат мора бити подстакнут разликама између Фашиста и политичких Циониста. Овај рат мора бити изведен тако да нацизам буде искорењен до краја, а да политички ционизам буде довољно јак, да би покренуо једну суверену државу Израел, у Палестини.

Током Другог светског рата, Међународни комунизам мора да постане довољно јак, да би могао балансирати између хришћана, (који ће бити уздржани), а затим га држати на „провери“ све до тренутка када буде био потребан за коначну социјалну катаклизму.“

Након Другог светског рата, комунизам треба да буде довољно јак, да почне да преузима друге слабије Владе. На конференцији, 1945. године, на којој су присуствовали Труман, Черчил и Стаљин, велики део Европе је једноставно предат Русији. На другој страни света, после рата са Јапаном, Кина је нашла свој пут у комунизму.

Читаоци који тврде да услови за нацизам и ционизам нису познати у 1871. години, требало би да знају да су Илуминати измислили оба покрета. Поред тога, комунизам као идеологија извире у Француској за време револуције.

Трећи светски рат

„Трећи светски рат мора бити проузрокован између политичких ционистичких и лидера и Исламског света. Рат мора бити спроведен на такав начин да ова два света уништавају једни друге, где ће се придружити и остали народи, наравно, још једном подељени, до тачке потпуног физичког, моралног, духовоног и економског уништавања..

Пустићемо нихилисте и атеисте, и изазвати друштвену катаклизму, која ће у свом хорору јасно показати нацијама ефекат апсолутног атеизма, порекло дивљаштва и највећег крвавог превирања. Онда ће свуда на свету, кренути борба грађана са мањинама и револуционарима, и уништиће те разараче цивилизације.
Многи ће тада доћи до границе разочарања у хришћанство, чији ће свети дух, који носе у себи од тог момента бити без компаса и правца, замениће анксиозност за идеално, али незнајући куда да иду и ко да их сада води, добиће право светло кроз универзално испољавање чисте доктрине Луцифера.
Ова манифестација ће резултирати из општег реакционарног покрета. Они ће пратити уништење хришћанства и атеизма, и оба ће бити истребљена у исто време“.

Од терористичког напада који се десио 11. септембра, свет је суочен са растућим немирима и нестабилностима, баш између модерног ционизма и арапског света. То је потпуно у складу са Трећим светским ратом, борба између два непријатеља и њихових савезника са обе стране. Трећи светски рат тек треба да дође, а ови догађаји нам показују да није далеко.

Нови светски поредак НСП (Енглески New World Order NWO)

О НСП је већ био чланак, али за потребе овог чланка да поменемо још једном неке ствари.
Термин Нови светски поредак коришћен је од стране многих политичара кроз векове. Генерички термин се односи на светску заверу која је оркестрирана од изузетно моћних и утицајних група људи, генетски повезаних појединаца који обухватају многе од најбогатијих људи на свету. Ту спадају политички лидери и корпоративне елите, као и чланови такозваног Црног племства Европе (доминација од стране Британске круне). Њихов циљ је да створе „Један Свет“ фашиста, без регионалних граница, јер они имају свој дневни ред.

Циониста, Paul Warburg изјавио је: „Имаћемо једну Светску Владу, свидело се то вама или не, само је питање да ли ће та Влада бити основана својевољним пристанком или освајањем“. Ово је изјављено 17. фебруара 1950. године, када је сведочио пред америчким Сенатом.

Њихова намера је да се изврши комплетна и тотална контрола над светском популацијом, и да се драматично смањи број људи на планети, на две трећине. Дакле, једна држава, нација, влада, војска, полиција, религија. У преводу, потпуна контрола народних маса.

Иако термин као Нови светски поредак најчешће се користи и за људе који нису или су лабаво укључени у њега, тачно се зна ко чини ову групу људи, која је врло сложена и комплексна.

Године 1992., доктор Џон Колман је објавио „Хијерархију Завереника: Прича о Комитету 300“. Човек је био агент обавештајне службе и имао приступ поверљивим информацијама које је полако архивирао и изучавао, када је видео ширу слику и када су га открили почели су велику хајку на њега, претили му, претили му породици, дизали ауто у ваздух итд. Када је написао књигу, посао је био готов, и његовим убиством би постао легенда и само би му дали на значају. Онда је употребљена техника „теорија завере“. Ставили су му преко својих медија етикету да теоретише заверу како би се сви са њим спрдали не би га схватали озбиљно. Међутим за озбиљне аналитичаре ово је пракса завере. О овој књизи ће још бити речи, а верујем да можете да је нађете бесплатно на интернету у пдф формату. Написаћемо и чланак временом, књига представља историјску прекретницу, јер је потпуно разобличила владаре из сенке. Џон Колман је још 1992 када је написао књигу, за Хашки трибунал рекао да је то политичка институција владара из сенке и да нема везе са правдом и правом, што се касније испоставило као тачно, и дао себи велики кредибилитет за своје тезе.

Доктор је имао стипендију вредну похвале и био је педантан истраживач, идентификовао је играче и детаље Новог светског поретка. На страни 161 хијерахије завереника, Коламан прецизно резимира намеру и сврху Комитета 300:

„Једна светска Влада и један монетарни систем, под сталним неизабраним наследником олигархије, као у феудалном систему. У том светком ентитету „Један“, становништво ће бити ограничено о броју деце коју могу имати, погођена болестима, ратовима и глађу, док ће 1 милијарда људи која ће бити корисна за владајућу класу, у областима које ће бити строго и јасно дефинисане, остају као укупна светска популација.

Неће постојати средња класа. Само владари и слуге. Сви закони ће бити уједначени у оквиру правног система светских судова. Практиковаће се један јединствени кодекс закона, уз подршку једне светске полиције, Владе и јединствене светске војске. То ће помоћи да се спроведу закони у свим бившим земљама у којима више нема националних граница.
Систем ће бити урађен на основу социјалне државе. Они који буду послушни и подређени једној светској влади, биће награђени средствима за живот. Они који буду бунтовни, ће једноставно бити гладни и проглашени за одметнике, па ће тако бити и слободна мета за сваког ко жели да их убије. Оружје у приватном власништву ће бити забрањено, наравно.“

Чиста магнитуда и комплексна мрежа преваре околних појединаца и организација, које су укључене у ове завере, чини тај ум фантастичан, чак и највише мудар међу нама. Већина људи реагује са неверицом и скептицизмом према овој теми, несвесни тога да већ имају испране мозгове да би реаговали на медије и институције.

Оно што већина људи верује је да је „јавно мнење“ у стварности пажљиво изграђен и дизајниран пропагандни сценарио да се изазвало жељено понашање или одговор јавности. Истраживања јавног мнења су стварно предузете са намером за програм Новог светског поретка.

НСП модус операнди

Техника је стара проверена завади па владај (Divide et impera), али са малом надоградњом, у смислу нуђења решења завађеним странама.

Техника је следећа: завереници Новог светског поретка створе проблем, да би подстакли немире, тако што ће финансирати, обучавати наводну „опозицију“ и уздрмати постојећу политичку моћ (суверена држава, регија, континент). Они су одабрали земљу коју желе да „ометају“ и тиме стварају супростављене фракције у сукобу. У последњих неколико деценија, такозване опозиционе групе су обично идентификоване у медијима као „борци за слободу“.

Да ли Вам ово звучи познато? Ми Срби смо то осетили 5.октобра, али да ли смо научили лекцију?

Лидер земље, где је била успостављена политичка стабилна моћ, а са друге стране, где се сукоб већ оркестрира постаје демонизован и именован као „други Хитлер“. Као Садам Хусеин, Милошевић, Гадафи, Асад итд.

„Борци за слободу“ су често састављени од локалних кривично гоњених група, као што је ОВК (кријумчара дроге) или Ал каиде, ИСИС – Исламске државе итд. Иза ових организације стоје исти они који су стајали иза револуције у Русији, Француској, Србији, Либији, Египту, Сирији, исти они који су подржавали Хитлера… Не буквално исти већ њихове организације масони, односно крем масона Илуминати. У свим овим „револуцијама“ можемо видети исту нит, исти модус операнди!

У духу праве Макијавелистичке преваре, завереници Новог светског поретка су подједнако укључени у прикривено наоружавање и саветовање новог лидера. Нови светски поредак увек профитира од било ког оружаног сукоба, од позајмљивања новца, наоружавања и снабдевање свих страна укључених у рат.

Пажња се одмах ставља на светску медијску сцену, наравно од стране контролисаних медија, са фотографијама и извештајима ужасних и крвавих злочина који су претрпели недужни цивили. Крик се протеже кроз свет да „нешто мора да се уради!“, и то је очекивана реакција.

Луткари Новог светског поретка ће затим обезбедити решење за сукоб, тако што ће послати УН мировне снаге, као у Босни, или УН „Колационе Снаге“, као у Заливском рату, или НАТО бомбардере, па копнене трупе, као на КосМет-у, или на крају, војску да потражи оружје за масовно уништење, што наравно никада није пронађено као у Сирији.

Идеја Новог светског поретка је да контролисањем копнених трупа у свим већим земљама или стратешким областима, где се осећа значајан отпор за Нови светски поредак.

Ко стоји иза Новог светског поретка?

Овде морамо да истакнемо да нису сви масони сатанисти и не морају подразумевано да буду лоши односно сатанисти, што сам на друштвеним мрежама приметио да су синоними масони и сатанисти, што наравно није истина. У нашој историји имамо огроман број масона који су били бели масони односно радили су у корист свог народа. Краљ Петар, све 4 војводе Путник Мишић Степановић и Бојовић, Његош, Доситеј, Вук Караџић, Краљ Александар можда није најбољи пример доброг масона, али та прича је мало сложенија па нећу у њу улазити овом приликом. Сваки виђенији човек је био масон, јер су се тако повезивали и јачали своју моћ и утицај. Постоји велика разлика између масона и сатаниста, јер су сви ови бели масони заправо велики православци тј хришћани. Они су, као такви, директни противници Илумината, па их не можемо називати слугама НСП, јер су се против истог борили.

Сада мало о Илуминатима, иако и они „заслужују“ посебан чланак. Некада су се звали Илуминати (просветљени), а сада се зову Вавилонско Братство. То је крем масона, сатаниста.

Корпоративни делом Новог светског поретка доминирају међународни банкари, председници и премијери свих већих држава, владари нафте, фармацеутски картели, као и друге велике мултинационалне корпорације. Краљевска породица у Енглеској, односно краљице Елизабете ИИ(сматра се врхом пирамиде) и Дом Винџора (који су, заправо потомци немачког огранка европске краљевине, Саџе-Цобург-Готха породице, и променили су име у Винџор 1914. године), су високи играчи у олигархији, која пак контролишу горње слојеве светског поретка. Такозвани нервни центар доношења одлука се налази у Лондону, у Базелу и Бриселу (НАТО штаб).

Уједињене Нације, заједно са свим агенцијама које раде под њеним окриљем, као што је Светска Здравствена Организација (СЗО), су играчи, који стално учествују у свим шемама. Слично томе, НАТО је оруђе светског поретка. Као и невладине организације, обавештајне службе, па и у великој мери Ватикан.
Сви су полуге моћи истог центра – Илумината.

Лидери свих великих индустријских земаља као што су Америка, Енглеска, Немачка, Италија, Аустралија, Нови Зеланд (чланице Г7/Г8), су активни и потпуно кооперативни учесници ове завере. У овом веку, степен контроле који врши светски поредак је толико напредовао да су чак појединачно изабрали премијере или председнике држава, попут Енглеске, Немачке или Владе Сједињених Држава.

Није битно да ли је Бил Клинтон или Боб Дол освојио место председника Америке, 1996. године, резултати би били исти. Обојица играју у истом тиму. На тај начин су направили изворе привидном демократијом и слободом избора, док су заправо оба коња у трци њихови играчи и свеједно им је ко ће победити, у сваком случају ће спороводити њихову политику.
Свако ко није тимски играч се елиминише: Кенеди, Али Буто (Пакистан) и Алдо Моро (Италија). У скорије време, Гадафи, Милошевић, Адмирал Борда и Вилијам Колби су такође убијени, због тога што нису били кооперативни у неким стварима, или су покушали да разоткрију и осујете план за остваривање.
Улога Новог светског поретка у обликовању историје

За крај, мало о обликовању историје, чему смо сви сведоци.

Већина великих ратова, политичких превирања и економске рецесије у протеклих 100 година, па и раније, пажљиво су планиране од стране махинација ових елита. Те махинације укључују шпанско – амерички рат (1898. године), Први и Други светски рат, Велике Депресије, Бољшевичке револуције 1917. године, успон нацистичке Немачке, Корејски рат, Вијетнамски рат, „пад“ совјетског комунизма, Заливски рат 1991. године, рат на Косову, и два рата у Ираку. Чак је и француска револуција оркестрирана од елемената светског поретка.

Подстицање ратова због нагомилавања богаства, које датира чак из 12. века, када је постојало само језгро групе од 9 чланова, звани Темплари, правили су крсташке ратове који су трајали више од једног века.

Године 1307. краљ Француске, Филип тхе Фаир, био је љубоморан на моћ Темплара. Краљ Филип је кренуо да ухапси све Темпларе 13. октобра. Многи Темплари су тада заробљени и мучени, укључујући и њиховог Великог Мајстора, Жак де Мола, а многи други су побегли. На крају су се поново појавили у Португалу, на Малти (Малтешки витезови), а касније у Шкотској, као шкотски обред масона. Алберт Пајк тада игра кључну улогу у дефинисању плана за успостављање јединствене светске Владе.

Стицање и консолидација све већег богаства, природних ресурса, укупне политичке моћи и контроле над другима је оно што дефинише одлуке лидера Новог светског поретка. Људске патње и велики губици невиних живота нису проблем овим индивидуама.

Када је ово писмо Алберта Пајка испливало у јавност, одмах је кренула офанзива, исто као и за књигу Џона Колмана. Етикетира се термин теорија завере, а свако ко прича о томе је глупи август јер у то верује, иако су све чињенице на његовој страни. Ако је писмо фалсификат, објасните ми како онда то да су сви председници Америке масони, да папа љуби руку Енглеској краљици, да поред све технологије човечанство никада није било сиромашније,глупље, и бахатије? Како то да не успевају паметни већ послушни.
И за сам крај морам још једном да кажем. Постоје две групе људи који писмо Алберта Пајка сматрају фалсификатом, прва су сами учесници завере односно најнижи слој плаћених бедника, а други су корисни идиоти којима је мозак већ испран па не умеју да повезују чињенице. У сваком случају, сведоци смо новог светског рата (и поретка) који је на помолу. Мигранти су последња фаза тог плана, и питање је где ће прво да пукне, у Немачкој, Француској, или опет у нашој Србији? Свакоме је јасно, па и том корисном идиоту, да ту нису чиста посла.извор
Србске Новине
Вестинет.рс

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:
Нови Светски Поредак

Нови Светски поредак против православља

Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *