РАС Академија поводом напада на свог председника

Догађаји Друштво

Поводом напада на академика Проф. Др Алека Рачића и његову породицу тражимо најозбиљнију истрагу МУП Р Србије и БИА са што скоријим процесуирањем починилаца!

Како је реч о осведоченом патриоти без цене корупције, који се 3 деценије залаже за духовно и биолошко очување српског народа, сам чин напада је већ сам по себи брука и срамота државних органа Р Србије.
Реч је о врхунском стручњаку у својој области, чија каријера је била државни пројекат тадашње СР Југославије, али је политиканство и негативна селекција довела страначки подобне кадрове на место које би њему припадало у здравству и државим структурама.
Напади су у мафијашком маниру извршени под патронатом одређених политичких опција у Р Србији, због његовог отвореног супротстављања западној фармакомафији, против које се боре милиони људи по улицама европских и светских метpопола.
Уколико се починиици хитно не процесуирају биће свима јасно да и државни органи Р Србије отворено и јавно учествују у кривичним и прекршајним делима против академика Проф. Др Алека Рачића и његове породице.
Молимо Вас да ово саопштење поделите на све адресе које имате, унапред захвални,
Управни и Надзорни одбор РАС Академије
Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *