Зашто НАТО подржава албанске терористе и мрзи Србију?

Зашто НАТО подржава албанске терористе ?

Злочини над србима Пракса Завере
Поделите

   

Као што је најављено на фејсбук страници, следи серија преведених текстова са сајта www.quora.
За вас који сте пропустили најаву, кратак увод. Ради се Французу, дискретном хероју, који бранећи правду и истину, брани наше националне интересе и имиџ у свету, што нам је у овим данима насушна потреба. Деловао ми је „већим Србином“ од нас.
Нисам приметио, нажалост, да неки Србин овако добро и прецизно одговара на питања, заправо нисам приметио да уопште одговарају што тако личи на нас, а убеђен сам да албанци шире своју пропаганду на државном нивоу (плаћа их држава)
Читајући његове одговоре дубоко ме је дирнуо. Не само да су његови одговори прецизни и скоро савршено описују ситуацију, већ и враћају веру пре свега у Французе, који су и по његовом мишљењу окупирани и заведени, и веома му је криво што су наше две државе, некада савезници, сада на супротној страни. Овај скромни човек на моју констатацију да је он нека верзија дигиталног Гујона или Жака Огара, у приватној преписци рекао да је он 100 пута мање урадио за нас од Гујона. Што је вероватно и тачно али ко то може измерити… Лично се веома диви нашем народу, али о томе ће бити више речи када урадимо интервју са њим. Сада да пређемо на тему, Зашто НАТО подржава албанске терористе и мрзи Србију и зашто НАТО подржава албанске терористе када у то време нису били у алијанси, ово је превод његових одговора.

Зашто НАТО подржава албанске терористе и зашто су их подржали када нису били чланица НАТО

То је одлично питање које доноси читав процес распада Југославије.

НАТО би требало да буде одбрамбени савез. Тај рат није имао никакве везе са тим циљем, био је то рат агресије на челу са САД-ом, вођен дуж њихове британске пудле, nемачких „југохејтера“ и француских шизофрена, против суверене државе, Савезне Републике Југославије (СРЈ). , у супротности са Споразумом НАТО-а, и Повељом УН-а (који НАТО-ов Уговор обећава да ће поштовати принципе НАТО-а).

После Хладног рата и Јељциновог удара у Русији који је довео до коначног распада СССР-а, Русија је пала и Јељцин је спреман да Русију обликује за Запад. Требало је пронаћи нове борце и борити се како би оправдали наставак војног присуства САД-а у Европи и НАТО-вање према источној Европи.

У то време, Југославија је већ била дубоко у фази распадања, због дуготрајних необрађених проблема (уставни, организациони, економски), успона српског и хрватског национализма након Титове смрти, мешања страних и дијаспора у Југославији, храњења тог растућег национализма, и финансијску зависност од Сједињених Америчких Држава и западних финансијских институција. Конфигурација је била таква да:

 • Немачка у Европи и Сједињене Државе су се кладиле на распад Југославије (Немачка да обнови своју словенску и хрватску периферију, САД да очисте Балкан од јаке несврстане земље, и да дестабилизују Европу да би спречиле да се појави као нова суперсила кроз Успешну интеграцију) и, у том погледу, у супротности са српском окосницом и центрифугалном силом Југославије.
 • Словеначки и хрватски владари сецесионизам били су подржани у готовини, оружју и дипломатски. На крају, Хрватска је добила подршку обавештајних служби, затим НАТО бомбардовања.
 • Подржан је и босански муслимански сецесионизам, а да би био сигуран да ће бити непоправљив, Алија Изетбеговић је био охрабрен од стране САД-а да реши ствар кроз камиказа рат, а не дипломатски као што је то учинио у први пут са Радованом Караџићем (за босанске Срба) и Мате Бобана (за босанске Хрвате) са мировним планом Carrigton Cutileiro, којег је Алија потписао у мечу 1992. године, и од којег се повукао неколико дана касније, започињући рат у Босни. То је довело до добро познатог масакра у Сребреници, осрамотивши једном заувек добро име Срба уопште, а посебно босанских Срба.(прим. прев. аутор највероватније не зна причу око Сребренице и да је данима пре тога било злочина и провокација у околним селима, али не брините упознаћу га са тим чињеницама, ако до сада већ није упознат)

П.Р. (Медијска прим. прев.) битка против Срба је тиме добијена, и тако је јасно означена потребна Бабарога, за циљеве САД-а НАТО-а. И док је Србија већ била дубоко повређена годинама економских санкција, стотине хиљада избеглица, и губитком „велике Југославије“, Милошевић је још увек оклевао да прода преосталу дипломатију земље, економију и војску интересима Запада … одустати од своје диктаторске моћи, и награда која долазе из ње из патње српског народа. Не заговарам га као вредног и способног лидера, јер он то није био, као и Туђман или Изетбеговић, били би бољи у заједничком маузолеју већ 1990.
(а неки би рекли 1988). Али, због свих својих недела, он је одбио да прода преосталу СРЈ / Србију, па је одбио да једном заувек откључа Балкан од присуства заиста суверене земље. И тај досадни српски отпор западном поретку морао је да нестане.

Тако су Американци постепено заинтересовани за успон “Ослободилачке војске Косова (ОВК), терористичке организације засноване на коалицији албанских мафијашких кланова на Косову, која је у току:

 • Немци југохаејтери су већ подржавали ОВК већ 1996. године тако што су подигли старо оружје за бившу ДДР и основну обуку кроз БНД.
 • ponzi crysis из 1997. године у Албанији довео је ту земљу у још већи неред, и помогла ОВК да се додатно наоружа и развије своје “способне” тенкове преко преливања оружја које је снабдевало оружје оружаних снага албанске војске.
 • А 1998. године бројање тела је почело да експлодира до те мере да се Косово може сматрати ратом.
"ословодилачка војска косова"
„ословодилачка војска косова“ на делу

САД су схватиле да би то вероватно довело до хуманитарне кризе на Косову ако би ескалација помогла, отварајући врата ПР кампањи против Милошевићевог режима, што води у рат, јер Срби се вероватно неће клањати, него одговорити оштрије, од одговора у Хрватској или Босни. Тако је из терористичке организације, САД променила статус ОВК на “ослободилачку војску” састављену од “бораца за слободу”, а уз УК започела је интензивна дипломатска лобирања за земље НАТО-а да подстакну сличну промену става.

Зликовци

Погледајте како је мала породица НАТО-ОВК слатка, “Теам Косова”: Са лева на десно: Хашим Тачи, бивши УЧК криминални лорд који сада председава косовском луткарском државом, Бернард Кушнер, француски пасионар Хуманитарних бомбардовања, генерал УК Мајк Џексон, одговоран за познати масакр „Крвава недеља“ у Ирској, Агим Чеку, командант ОВК оптужен за ратне злочине, али никада није процесуиран због притисака САД-а и бивши премијер косовске државе лутке, и … Весли Кларк, шеф америчког месара 1999, који је прекршио резолуцију УН 1199 водећи агресију против СРЈ.

Ескалација се наставила, вреће за тел су се гомилале, и на крају, све је пало као што је планирано.

 • Масакр у Рачку је произведен у масакр цивила, упркос томе што је ово објашњење веома сумњиво када пажљиво погледамо чињенице и њихову оркестрацију: Зашто би Срби масакрирали цивиле у Албанији и оставили место инспекторима под вођством САД-а, ауместо да их спали у Нишу на удаљеном гробљу ако та тела првобитно нису била углавном тела терористи ОВК? (прим. прев. логичко питање погађа у центар). Два форензичка тима дала су тада другачије закључне (али неуверљиве у “западном случају”) Изјаве, про српски квалификујућа тела као борбена тела, а касније, за Запад који их је квалификовао као цивилна тела.
 • Западна верзија је проширена у западне медије (чак и пре него што је форензички тим обавио свој посао), а онда је изненађујући консензус постигнут 23. фебруара 1999. од стране српске и албанске делегације у мировним преговорима у Рамбујеу, запалио САД. пуна окупација Југославије у марту 1999. године, наводећи Милошевића да одбије овај нови „компромис“, и отвара врата за непосредне НАТО ударе над Србијом: одговор Жулијена Филипа на „Шта је споразум из Рамбујеа“ Зашто га Милошевић није прихватио ? (Овај чланак ћемо посебно обрадити)
 • Србија је претрпела 78 дана бомбардовања, не само на Косову или на објекте ЈНА (Југославенска народна армија), већ и на широку палету цивилних инфраструктура (чак су бомбардовани и новосадски мостови, 500 км удаљени од Косова !!!). ), па чак и … кинеску амбасаду у Београду (то је врло вероватно глупа грешка и послеподневна ноћна мора за САД, још се сећам извештавања у француским медијима, сви су били дубоко осрамоћени). Нека додатна разматрања о бомбардовању: Одговор на питање Зашто су САД бомбардовале Србију? (Такође ћемо посебно обрадити у засебном чланку, даље пише о бомбардовању 99)

Други његов одговор на слично питање, спојио сам ова два чланка у један

Зашто НАТО подржава албанске терористе и зашто мрзи Србе

Ако је НАТО:

 • Цивилизацијски савез заснован се на наслеђу и Првог и Другог светског рата,
 • Одбрамбен према уговору
 • и заиста заокупљен стабилношћу Европе.

НАТО (и земље НАТО-а) би остале изван југословенског микса или чак подржавале Југословене и Србе против хрватских фашистичких националиста, босанских Муслимана, религиозних националиста и албанских мафијаша-иррендентиста (Албанци који већ имају националну државу, Албанију ).

Уместо тога, сепаратизам је био снажно подржан, преко дипломатских и војних средстава, од стране НАТО земаља. Проблеми у НАТО-у деведесетих су били Германо-амерички тандем.

Немачка (и не-НАТО Аустрија иза ње, која је некада владала Хрватском и Босном, и почела је први пут из оружане агресије на Србију 1914. године), залагала се за признавање сецесионистичких ентитета у Југославији (Словенија, затим проблематичније Хрватска и Босна). ). Зашто ?

 • Да би се ослободили Југославије, и кроз Југославију, ослободили се француског утицаја на Балкану, досађујући немачким плановима да трансформише Балкан у своју економску колонију и… „хумани“ (бели) базен за жетву.
 • Због привилегије, да пумпају за германске државе најквалификованију радну снагу и младост своје државе наследнице ФР. Југославије и њених отцепљених држава.
 • Симболично, да се Југославија избрише са мапе: Немачка је два пута смањена (и подељена) док је Србија била расељена у Југославију. Дакле, док се Немачка поново ујединила, то је било природно за Југославију, Србија је требала бити смањена и подељена. „Немачка правда“.

 

САД, које су биле веома укључене у Босну (започињање рата, увоз муџахедина са Блиског истока и џихадиста и њихово наоружавање у Босни, тако да би се звер и мржња тамо гнездили, бомбардовали тријумфалне Србе у поразу од НАТО удара, враћајући (и тренирајући)) Хрвати су ушли у стадо и трговали њима опоравком Крајине од предаје Западне Херцеговине), затим на Косову (гурање побуне, затим покретање НАТО ратова, бомбардовањем целе Србије, и победоносне Србе, заједно са Немачком, Великом Британијом,… Француском, и неколико других, као партнери из банди. Зашто ?

 • Да наметну неолиберализам Европи, Југославија је била последња не-либерална држава (Југославија је практиковала облик тржишног-социјализма заснованог на врло скромном самоуправљању, али ипак антиномичан са Вашингтонским консензусом о томе како и финансије и економија морају да раде у свету).
 • Да би исцрпели Европу, стварајући ужасну збрку на Балкану, која би се могла поново покренути у било ком тренутку и воде Европу до поделе и дегенерације.
 • Да пошаљу јасну поруку Русији: ви сте безвредни за нас као пријатеље или чак партнере, као и сви православни Словени (који могу бити у најбољем случају корисни идиоти, попут Бугара, Словено северно македонаца, или сада „Црногораца“ и Украјинаца), и добро ћемо те искористити. Почевши од Срба, а ви сте следећи (потребан нам је непријатељ да одржимо НАТО и тако задржимо Европу под војном зависношћу) чак и ако вас не можемо додирнути.

 

Већина осталих земаља НАТО-а (и кандидата) није стварно разумела шта се догађа у то време, или ионако нису имали право гласа. А када су то учинили, свеједно су се продали, попут Француске Немачкој (како би стабилизирали свој новац немачком помоћи и задржали европске субвенције за француску пољопривреду). Срамота.

Дакле, “Косово” је само марионетски пројекат Американаца у региону. Оно има огромну базу САД-а у Европи (Бондстил), на окупираној територији Србије, па без икаквог статуса и законитости која га окружује. И зато што је “Косово” увреда међународном праву и предмет поделе међу Европљанима. они који имају иредентистичка питања попут Грчке, Кипра, Румуније, Словачке, Шпаније) против оних који нису (остали), Европа је парализирана, а САД то једноставно воле.

Такође, несретни косовски Албанци су веома корисне лутке тамо за Вашингтон, као што су били током османског времена и Другог светског рата, спремне да направе велики неред ако им САД дају зелено светло, кривицу довољне зрелости, осећај одговорности и традицију државности. и захваљујући радикалном и експанзионистичком национализму, САД су деценијама биле охрабрујуће (на Косову, али и у северној Македонији (2000–2001)).

Чињеница да су Албанци били главни носиоци бораца за исламску државу по глави становника, је само бонус за САД и њихове саудијске савезнике, који дефинитивно уживају у с*ању у дворишту свих, осим свом, наравно.

Добар посао, НАТО. Сасвим успех заиста.

Зашто НАТО подржава албанске терористе и мрзи Србију?
Зашто НАТО подржава албанске терористе ?
Што се тиче мржње, „најгоре“ је:
 • да су Немци много више индиферентни него што мрзе, сада када је дело учињено и производи годишње плодове: „они не маре, и тако заиста мисле“. Док су Аустријанци, по њиховој властитој изреци, „пристојни, чак и ако то не мисле“.
 • И да су се Американци уверили кроз властите пропагандне центре, да су њихови бивши српски савезници били кривци, док су они сами бомбардовали Муслимане сваки други дан у борби против глобалног џихадског терора који није био другачији од борбе Срба против њихове властите екипе терориста. Онда, када су штете учињене, већина Американаца је заборавила где су Србија и Босна све заједно. „Зар то није била само ТВ емисија?“

Превод са енглеског Србске Новине, јун 2019.

Аутор Julien Philippe
Freelance IT
International Relations & International and European Law, University of Nantes (2010)

Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *