Да ли је ХААРП у Србији

Да ли је ХААРП у Србији ?

Пракса Завере
Поделите

   

После сваке јаче кише или суше поведе се иста полемика, где је тај ХААРП да га уништимо. Неки кажу Барајево, неки кажу мост на Ади, неки кажу зграда тужилаштва, свашта сам се наслушао. Нико од њих не зна шта је уопште ХААРП, да је Тесла први о томе истраживао још пре 100 година, како функционише, и где се налази, чим каже да се налази Србији. Да ли је ХААРП у Србији? Није. Нема потребе ни логике да буде, довољан је онај један на Аљасци, скуп је то пројекат, много струје троши, и нема потребе да буде на више места, један је довољан да делује на било коју тачку на планети. Да су наши људи мање површни лако би то сазнали.

Ако одете на гугл и куцате ХААРП добићете његову тачну адресу: Гакона, Аљаска 99586, Сједињене Државе, ко хоће да га руши нека изволи и срећно му било, јер га чува америчка војска.

Одете на гугл мап, прегледате цело Барајево такво постројење нећете наћи.

И тај један је сасвим довољан за цео свет. Нема потребе правити други, није то играчка од 100 динара.

ХААРП је први пут против Србије употребљен за време НАТО бомбардовања (а да ми то знамо). И ово нисам видео да је негде поменуто по медијима, што и не чуди. Али објашњава чињеницу да је било ведро небо све време агресије (што нам желели јавно и на хрватском дневнику), а онда чим се агресија завршила пљускови су кренули, као и серије чудних земљотреса. Не могу вам рећи извор информација због безбедности тих људи, али знам то преко 10 година када 99.9% људи није ни чуло за ХААРП а када сам људима рекао гледали су ме као да сам луд. Сада ме не гледају тако, заборавили су да сам им ја то причао, и сада ми ти исти људи објашњавају његову локацију у Србији. И мени је то и забавно и тужно истовремено. Некада се водила полемика око тога да ли уопште постоји, а сада где се налази.
Не могу вам све рећи што знам, из поменутих разлога, а и да опет не испаднем луд, само ћу вам рећи да је пре и за време агресије на нашу земљу постојало више група људи, који су из патриотских разлога водили сајбер рат, тада су хаковани неки сервери и откривене многе ствари, циљеви бомбардовања и још свашта нешто. Тада се сазнало да користе ХААРП против нас. Већина је то сматрала теоријом завере, а сада сви виде да је време ненормално, да се „клима мења“ и да се то све ствара вештачки, те се тако још једна теорија завере испостаавила као пракса завере. И то није уперено само против нас, како се многи аутошовинисти спрдају, већ против свих где је и када потребно, па и против самих американаца, погледајте какаве урагане имају последњих неколико година… Зашто то „себи“ раде, је друга тема, али кратак и прецизан одговор би био да Америком не владају американци. Мада, оружје за контролу времена имају и Руси.
Сајбер ратови се и данас воде на нивоу државе, и у томе предњаче Кинези и имају огромне ресурсе, а одма иза су Руси и наравно Американци. Ко је мало више упућен зна за то и зна да су Кинези огроман уложен новац отплатили из ударца када су хаковали планове пројекта најновијег америчког авиона у који су уложене милијарде долара. Али то је нека друга тема и нека друга „теорија завере“, биће о томе више, вероватно за једно 20-30 година. Да се вратимо ми на ХААРП.

Шта је уопште ХААРП ?
Ево шта каже Википедија.

HAARP (скраћено од енгл. High Frequency Active Auroral Research Program), програм активног ауроралног истраживања високе фреквенције) је истраживачки пројекат који жели да „разуме, стимулише и контролише процесе у јоносфери који могу да измене учинак комуникационих и система за надгледање“. Започет је 1993. године и предложено је да траје 20 година.

Пројекат се одвија близу места Гекона на Аљасци. Опрему за HAARP пројекат чини огроман број радиотрансмитера огромне снаге и одговарајућих инструмената за детекцију, одноно 180 антена велике снаге. Шест генератора јачине 3,6 хиљада коњских снага свакодневно емитују преко 3.000.000 вати.

Основни циљеви пројекта су изучавања феномена поларне светлости и радио комуникација. (и шиерња демократије прим. аутора)

Пројекат је престао са радом крајем 2014. године. (прим. аутора баш када смо ми имали поплаве)

Штуро и површно за овакав пројекат, али већина ни то није прочитала и мисли да је у Барајеву. И не кривим википедију тј оног ко је ово тамо написао, јер ни он не зна пуно само је превео са енглеског, а они неће све да откирју логично.

Ово је званична верзија, нигде не пише да је ХААРП оружје за контролу времена? Па наравно да не пише, да ли очекујете да они открију сва своја оружја и њихову снагу и намену, рецимо колико имају моћне ласере на које су улагали хиљаде миларди долара? То оставља више него довољно простора за разне шпекулације, и онда имамо овакве дезинформације па мислимо да је у Србији.

Такође пише да је престао са радом 2014. године, па како онда нас уби невреме? Па опет одговор је прост, одговорићу саркастично, и на трамвају пише адико банка па не подижете тамо новац. Навикли смо се већ на информације, полуинформације и дезинформације у служби пропагандно-информационог рата, али људи који нису упућени у овај нови облик ратовања лако поверују у неку полуистину.

Оно што је тачно овде, је да се налази у Аљасци, да има много антена. не знам тачно колико нисам их бројао, и да троши много струје, као и да делује преко јоносфере. Први је Тесла пре 100 година ово истраживао и правио, они су само наставили на основу његових истраживања, и повезано је са Вондерклиф торњем који је још тада правио. Може се сматрати претечом ХААРП-а, мада му то није била првенствена намена већ споредно истраживање када већ има тако моћан алат као што је био Вондерклиф.

Да ли ХААРП утиче на свест/подсвест и да ли је то психотронско оружје, то најбоље описује др Светозар Радишић који је врло стручан по питању неокортикалног рата, који сигурно да постоји. Само немојте да верујете разним „стручњацима“ који залуђују овај народ, ту пре свега мислим на оног филозофа јеврејина Вељу Абрамовића . Шта није вам рекао да је јеврејин? Можда је „заборавио“… Није да имам нешто против јевреја, само више волим да верујем мојим Србима, доказаним патриотама, који су пре свега стручни и самим тим меродавни као поменути др Радишић .

Ако имате неке информације да је ХААРП у Србији, ви изволите напишите у коментарима, али са доказима (бар логичким) а не на основу „рекао ми неко на фејсу, или у аутобусу сам чуо причају две бабе“, или стручњак филозоф поменути Веља, ништа лично, он нека се држи своје струке. Србске Новине јесу портал отвореног ума, и увек смо спремни да саслушамо сваку аргументовану чињеницу, али то оставља довољно простора за шпекуланте и разне „филозофе“, па смо строги по питању допуне чланака од стране читалаца. Са друге стране ако се покаже логика и доказ биће ми више него драго да овај текст њима допуним.
Мени је драго да нисам луд, и да људи сада ХААРП прихватају као чињеницу, само смо некако брзо прешли са „теорије“ на „праксу завере“ и тај прелаз желим мало више да нагласим свима онима који ће увек наћи нешто да придикују подсмевају се и томе слично.

Србске Новине, јун 2019.

Нови Светски Поредак

Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *