НЕМАЧКА ПРИЗНАЛА: COVID 19 ЈЕ ЛАЖ (1. део)

Актуелно
Поделите

 

 

Од децембра прошле године, када се вирус означен као COVID 19 почео ширити, прво Кином а затим и целим светом, почела је масовна хистерија. Толико масовна, да су се, осим страха и параноје везане за овај вирус, појавиле и различте теорије о пореклу, настанку, ефектима, па и реалности постојања овог вируса и смртоносне болести коју он изазива. Добар број ових теорија нема базу у реалности, те се стога могу назвати теоријама завере. Ипак, одређене теорије имају основа у стварним догађајима и реалности техничког и технолошког напретка света у 21.веку. Одређени број научника и припадника интелектуалне елите, од почетка су говорили да је све једна велика лаж коју су осмислиле мултинациналне фармацеутске корпорације, како би повећале свој профит, као и увек до сада, на уштрб људи, односно њихових корисника. Ови људи су омаловажавани у научним заједницама својих земаља, називани су различитим пордним именима и означавани као параноици и људи поремећеног ума.

Док свет бруји о „алармантном порасту броја новозаражених“, „светским жариштима“ (какво је наводно била САД у такозваном „првом таласу“), Немачка је коначно признала оно што остатак велесила није могао или хтео. COVID 19 ЈЕ НАЈОБИЧНИЈА ЛАЖ!!!

Немачки адвокат Рајнер Фулмич (Reiner Fuelmich), стао је пред све нас и испричао истину о COVID 19. Он је један од четири члана немачког Одбора за истрагу о корони. До сада се на саслушањима појавио изузетно велики број научника и стручњака. 10.јула 2010.године, пред овим чланОдбором, почела с сведочења о последицама такозване Корона кризе.

Корона криза и штета коју она чини како појединцима, тако и целим народима, у други план потискује корупционашке афере великих мултинационалних компанија. Сви одговорни за наступање такозване „корона-кризе“ требали би да одговарају кривично, као и за штету коју су својим поступцима изазвали. На политичком нивоу, пре свега, морају се предузети одговарајуће мере, како би се онемогућило да ико икада у будућности буде у позицији да има оволику моћ, коју користи за застрашивање и манипулисање људима, грађанима земаља, као и човечанством као целином. Дакле правници шиом света треба да се уједине у одбрани интереса човечанства, и разоткривању короне као највеће светске преваре икада почињене.

Пре свега, треба одговорити на три кључна питања.

  1. Постоји ли епидемија короне или епидемија ПЦР тестова?Да ли је особа чији је тест открио присуство вируса, заиста позитивна на COVID 19? Или тестови који се спроводе немају апсолутно ништа са инфекцијом COVID 19?
  2. Да ли такозване „анти-корона мере“ или епидемиолошке мере, као што су закључавање, обавеза ношења маски на лицима, социјално дистанцирање итд… заиста служе заштити популације од COVID 19, или им је сврха изазивање што веће панике? Да ли је једини циљ ових мера да људи поверују, без постављања било каких питања, да су им животи озбиљно угрожени? То доприноси једино увећању профита компанија које производе лекове и тестове на вирус. Ту је и прикупљање генетског материјала.
  3. Да ли су при немачкој влади лобирали они који се здушно залажу за мере којима се „спречава пандемија COVID 19“? Како је Немачка позната позната као земља у којој је дисциплина основна вредност, може ли се рећи да она постаје пример за друге земље?

Дакле, од COVID 19 уопште није умро велики број људи, како тврде званичници СЗО и других институција. До огромног броја смртних случајева, довели су ПЦР тестови , који се заснивају на Дростеновом тету. Ови тестови су уништили како бројне компаније широм света, тако и привреде и економије мање развијених земаља.

Лажни COVID 19 и прича о њему је толико узела маха да, на пример, у Аустралији, уколико не носите маску или је не носите „правилно“ по мишљењу тамошњих власти, можете доспети у затвор. На Филипинима се, за исти „прекршај“ добија смртна казна. Надам се да вам је сада мало јасније колико се подигла паника око лажног вируса COVID 19.

Хајде да сагледамо чињенице. Прво што треба објаснити јесте, колико је вирус заиста опасан, затим, који је значај позитивног теста, затим који ефекат имају такозване „анти-корона мере“ на становништво и економију.

Сетимо се шта се догодило претходних година са „свињским грипом“. У мају 2019.годие у Немачкој је одржан конгрес посвећен јавном здрављу где су е појавили сви „кључни игерачи“ како политичке сцене тако и фармацеутске и технолошке индустрије. На овом скупу били су присутни и представници СЗО (светске здравствене организације) као и фондације Бил и Мелинда Гејтс. Управо ови људи су за мање од годину дана, играли кључне улоге у пролашењу пандемије корона вируса односно вируса COVID 19.

Исти ти људи су форсирали масовно тестирање употребом ПЦР тестова, а данас се залажу за што бржу израду вакцина и њихову употребу на што већем броју људи. Позитивни резултати ПЦР тестова постали су одличан изговор за рестриктивне мере, закључавање људи, социјалну дистанцу, обавезно ношење маски и друге крајње неоправдане епидемиолошке мере које уместо да нам помогну угрожавају сваког од нас и човечанство као целину.

Сама дефиниција пандемије промењена је пре 12 година. Промена је таква да се из дефиниције искључило узроковање великог броја болести и смрти који су у доказаној узрочно-последићној вези са постојањем вируса. Дакле, још пре 12 година све је било спремно и планирано за овај тренутак.

Тестови који се примењују, заправо уопште не доказују да је особа позитивна на COVID 19 , нити на неки други одређени вирус. Не доказују ништа. Дакле ово је пандемија тестова а не виуса, у шта политика и самозвана струка желе да нас убеде. Тиме је дат одовор на прво питање.

 

Покушаћемо да вам, у наредних неколико чланака, предочимо реално стање ствари везано за COVID 19

Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *