Спремају јуриш на Ниш

Спремају јуриш на Ниш ?

Uncategorized
Поделите
   

Спремају јуриш на Ниш! Мапа процурила у јавност, Албанци из срца Србије чекају ЗНАК ЗА НАПАД! (ФОТО)

Све у циљу ширења такозване „Велике Албаније!“.

Шта ли на ово кажу бурек мераклије, да ли ће им се придружити они што су их свим силама бранили ?

 

Непознати албански националисти објавили су скандалозне претње и планове у којима наводе да поред Косова планирају да заузму и трећи по реду највећи град Србије, Ниш!

Наиме, на друштвеној мрежи Инстаграм појавила се страница под именом „Албаниан Хистори“ , односно „Албанска историја“ која на дневном нивоу износи наводне историјске чињенице везане за Косово и Албанију, али и позива на опсаду Србије и шаље претеће поруке Србији и њеном становништву.

Тако је пре неколико дана осванула фотографија мапе Ниша, која је претворена у албанску заставу, а на фотографији такође пише „Догодине у Нишу.“ Претпоставља се да се јасно алудира на познати слоган „Догодине у Призрену“ и истоимену песму реп групе „Београдски синдикат“.

Поред самог Ниша, власници профила направили су попис укупног броја албанског становништва у Србији, према чијим бројкама Србија укупно има 60,534 Албанаца који у њој живе.

Тако се наводи да их у Београду за сада има 1252, у Војводини 2251, у Бујановцу 23,681, у Прешеву 31,098 и у Медвеђи 2,252!

Оно што је узнемирујуће је то што овај профил наводи да ће у круцијалном моменту, албанско становништво које живи унутар граница наше државе, напасти Србе, и све у циљу ширења такозване „Велике Албаније!“

Овај профил броји готово четири стотина пратиоца и поред свакодневних фотографија и претњи, он такође таргетира српске кориснике ове друштвене мреже и позива на њихов линч, убијање и гашење профила.

Тако је недавно изашла листа српских профила који се налазе на мети ових албанских екстремиста.

Није познато ко је оснивач профила, нити ко су људи који профил уређују, али њихова, како тврде кориснице ове друштвене мреже, ратнохушкачка реторика јесте поприлично забрињавајућа.

Спремају јуриш на Ниш
Спремају јуриш на Ниш

Ало

Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *