youtube bez reklama

Youtube bez reklama

И.Т.
Поделите
   

Како гледати youtube без реклама

Ово је први чланак у новој категорији И.Т. у којој ћемо приближити коришћење рачунара на интернету, за људе који се слабије сналазе на том пољу. Изузетно ме нервира када гледам неку емисију и у сред реченице искочи реклама.
Друга ствар што ме иритира, је то што на свака 3 минута иде реклама. Разумем да су рекламе нужно зло, али претераше га, не могу две реченице људи да саставе а да их не прекине нека реклама, што је за неке емисије врло мучно испратити. Из тог разлога сам нашао решење и желим да га поделим са вама. Не треба вам никакав додатни програм или алат, може и преко мобилног и преко рачунара.

Све што треба је да копирате линк са јутјуба

youtube bez reklama

 

Одете на сајт viewpure.com

И (1.) изабрати опцију пасте и кликнути на дугме Purify (2.) поред

youtube без реклама
Youtube без реклама

И то је то. Можете да гледате на миру, и немате више проблем са рекламама.

Друга опција није бесплатна, и то је да купите јутјуб премиум. На тај начин такође неће бити реклама и подржаћете сам канал.

Ускоро следе чланци како инсталирати ћирилицу на рачунару и мобилном телефону, и како обезбедити фејсбук налог од хаковања, и пребацити га на српски језик. Колико сам приметио и то је људима велики проблем. У овој категорији И.Т. ћемо се потрудити да приближимо коришћење рачунара људима којима то слабије иде.

Ако имате још неке идеје или проблеме и слабо се сналазите са рачунаром, пишите нам.

   

Димитрије Обрадовић,
Србске Новине, Јун 2020.

Запратите нас

Фејсбук коментари

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *